Wie zijn wij...

Marloes Rademaker

Geboren in het mooie Limburg, in 2004 ontdekte zij de stranden van Vlissingen en verhuisde een jaar later naar deze stad aan zee, nu heerlijk elke dag aan het strand fotograferen en van de zon genieten...

De heuvels  en mooie natuur van Limburg heeft ze zeker niet links gelaten.

Marloes  is nog steeds  met camera in het zuiden van Limburg te vinden, om het leven en mooie natuur vast te leggen. 

mail: marloesrademaker@elmarmedia.com

 

Elvis Rademaker

Geboren in Vlissingen, een stad met grote allure, een stad met een rijk historisch verleden... Sinds 2006 is het fotograferen zijn grote passie, elke dag is Elvis met zijn camera  aan het strand te vinden om het leven aan zee vast te leggen.

mail: elvisrademaker@elmarmedia.com

 

 

Elmar media

Elmar  staat voor de namen Elvis en Marloes, al jaren leveren wij  onze bijdrage in beeld aan; RTLweer, NOS, NU.nl, de PZC, en Zeelandnet. Ook zijn wij als fotografen dagelijks bezig om Zeeland en de Zeeuwen op foto vast te leggen. En dat dit bijzondere foto's oplevert komt door onze eigenwijze manier van fotograferen.

mail: info@elmarmedia.com


Buddy en Beau

 

Naast onze fotografie hebben wij onze handen vol aan twee  Jack Russeltjes; Buddy  6  en Beau van 1 jaar! Beiden zijn het ADHD hondjes met een hoog denk vermogen!  ...en vreselijk spontaan én onzettend rap! Regelmatig gaan zij mee, als wij met onze camera's over het strand gaan om het leven aan zee en strand in beeld te brengen.

 


Vlissingse hondjes winnen landelijk een politiepenning met halsband

Dit duo Buddy (6) en zusje Beau (1) zijn niet van elkaar te scheiden. Als je aan ons vraagt wat ze samen allemaal doen en kunnen, kun je beter vragen wat ze samen niet doen, dan zal het gesprek een stuk korter zijn. Landelijk met "Speur mee 112"  hebben ze deze klus samen geklaard. Van de politie Amsterdam-Haarlemmerweg kregen ze een heuze politiepenning met politiehalsband!Vlissingse hondjes in de Belgische krant

Jack Russels zijn actieve hondjes, dat is algemeen bekend... Deze twee Jack Russels Buddy (6) en zusje Beau (1) zijn op verschillende fronten actief met beroemd worden! Donderdag 2 februari 2017  stonden ze met hun snuitjes en nette pak aan in één van de grootste krant van Belgie, de HLN. "Blackie heeft uw foto geliket"

 

 


Vlissingse hondjes landelijk in de krant de Metro

Buddy (6) en zusje Beau (1) blijven actief, na enige bekendheid in de Belgische media, krijgen Buddy en Beau contact met de landelijk krant de Metro. En de spotlights staan opnieuw gericht op dit duo Buddy en Beau. Klinkt een beetje als Bonnie en Clyde, alleen dat verhaal ging anders. Met vier foto's stonden Buddy en Beau donderdag 9 februari 2017 in de metro. "Met één klik scoor je een leuke wandeldate voor je hond"